Monturen

Iris Brillen, het modehuis voor oogkleding

Onze collecties worden samengesteld en ingekocht op diverse internationale vakbeurzen. De collectie bestaat uit top- en kwaliteitsmodemerken, in uiteenlopende kleuren, vormen, stijlen en materialen. Veel monturen zijn dan ook een waar kunststukje.

Wij verkopen onder andere onderstaande premium merken

Tegenwoordig is een bril niet alleen maar een noodzakelijk iets maar ook een modeartikel. Wij streven ernaar dat onze klanten blij zijn met de bril die ze bij ons hebben gekocht. Tevreden zijn wij met o.a. de reacties “bij jullie een bril kopen is een feestje maar de bril ophalen is een nog groter feest” en “ik krijg zulke leuke en goede reacties op m’n nieuwe bril”…….

Kom langs in onze winkel en laat je verrassen.

Cartier

Monturen

De Cartier brillen worden graag gedragen door mensen die van chic en stijl houden. De handgemaakte monturen, vervaardigd in Parijs, stralen luxe en perfectie uit.

De collectie monturen is zowel voor dames als heren. Daarnaast voeren wij de collectie Cartier zonnebrillen met een hoog niveau draagcomfort.

Nieuwe collectie

Piero Massaro

Van Siciliaanse afkomst naar Venetiaanse adaptatie. Piero Massaro geeft direct een fris en origineel gevoel. Elke collectie straalt de passie voor vakmanschap, creatie en handgemaakte monturen uit.

Elk montuur is ontworpen als een maatpak, persoonlijk ontworpen met een uniek gevoel. U zult niet snel iemand met dezelfde bril zien, en binnen hetzelfde model zijn er ook maar beperkte aantallen verkrijgbaar.

Komorebi

"licht dat door de bomen schijnt"

De visie van Komorebi zit hem al in de naam. Komorebi is namelijk Japans voor “licht dat door de bomen schijnt”. Dit licht is subtiel en bijna onopvallend, maar wanneer je iets langer kijkt, ontdek je unieke kleuren en vormen die je nergens anders vindt. Dat is de stijl die de brillen van het merk ook uit moeten dragen: subtiel en tegelijkertijd betoverend.

De ontwerpers houden alle designs sober en ingetogen, maar iedere bril krijgt ook een opvallende touch mee. Zo is de kleur misschien simpel, maar heeft de montuur misschien net een andere vorm dan je gewend bent. Door de perfecte balans te vinden tussen opvallende elementen en ingetogen designs, zijn de brillen van Komorebi zeker tijdloos te noemen.

Boucheron

Eyewear

Deze Boucheron collectie is een eerbetoon aan de kenmerkende Quatre-collectie van het wereldberoemde juwelenhuis.

De collectie is geïnspireerd op vier patronen, de Clou de Paris – het blokjes patroon, het Grosgrains-motief – het streepjes motief, de eeuwige diamanten en de dubbele Godron – de perfecte cirkel.

Dit zeer exclusieve merk is beperkt verkrijgbaar in Nederland, maar wij kunnen u met trots dit merk presenteren!