Monturen

Iris Brillen, het modehuis voor oogkleding

Onze collecties worden samengesteld en ingekocht op diverse internationale vakbeurzen. De collectie bestaat uit top- en kwaliteitsmodemerken, in uiteenlopende kleuren, vormen, stijlen en materialen. Veel monturen zijn dan ook een waar kunststukje.

Wij verkopen onder andere onderstaande premium merken

Tegenwoordig is een bril niet alleen maar een noodzakelijk iets maar ook een modeartikel. Wij streven ernaar dat onze klanten blij zijn met de bril die ze bij ons hebben gekocht. Tevreden zijn wij met o.a. de reacties “bij jullie een bril kopen is een feestje maar de bril ophalen is een nog groter feest” en “ik krijg zulke leuke en goede reacties op m’n nieuwe bril”…….

Kom langs in onze winkel en laat je verrassen.

Cartier

Monturen

De Cartier brillen worden graag gedragen door mensen die van chic en stijl houden. De handgemaakte monturen, vervaardigd in Parijs, stralen luxe en perfectie uit.

De collectie monturen is zowel voor dames als heren. Daarnaast voeren wij de collectie Cartier zonnebrillen met een hoog niveau draagcomfort.

Komorebi

"licht dat door de bomen schijnt"

De visie van Komorebi zit hem al in de naam. Komorebi is namelijk Japans voor “licht dat door de bomen schijnt”. Dit licht is subtiel en bijna onopvallend, maar wanneer je iets langer kijkt, ontdek je unieke kleuren en vormen die je nergens anders vindt. Dat is de stijl die de brillen van het merk ook uit moeten dragen: subtiel en tegelijkertijd betoverend.

De ontwerpers houden alle designs sober en ingetogen, maar iedere bril krijgt ook een opvallende touch mee. Zo is de kleur misschien simpel, maar heeft de montuur misschien net een andere vorm dan je gewend bent. Door de perfecte balans te vinden tussen opvallende elementen en ingetogen designs, zijn de brillen van Komorebi zeker tijdloos te noemen.

Res / Rei

Handmade in Itlay with love

Res/Rei betekent ‘ het ding ‘ in het Latijn. Het betekent een bestaand object met inhoud en vorm. Maar het betekent ook een concept, een idee.

Bij Res/Rei gaat het om individualiteit. Zij laten modetrends niet regeren in hun stijl, zij willen dat de monturen hulpmiddelen zijn voor expressie. Nastreven van het “unieke”, eigen individualiteit.

De platen zijn met zorg uitgezocht en geleverd door de bekendste acetaat fabriek Mazzuchelli. De verschillende platen worden gecombineerd met elkaar. Dit levert exclusieve platen op die alleen door Res/Rei gebruikt worden. Dit maakt de collectie bijzonder en wordt door de liefhebber als uniek beschouwd.

De productie vindt bovendien volledig in Italië plaats, zodat de kwaliteit van iedere bril gewaarborgd kan worden. Dat is het echte Italiaanse vakmanschap waar dit brillenmerk voor staat.

Gold & Wood

Luxueuze monturen

Gold & Wood is een exclusieve collectie brillen gemaakt uit combinaties van de zuiverste houtsoorten met goud, buffelhoorn, titanium en carbon. Ze worden met de hand vervaardigd tot luxueuze monturen die zowel retro als klassiek kunnen zijn