Monturen

Iris Brillen, het modehuis voor oogkleding

Onze collecties worden samengesteld en ingekocht op diverse internationale vakbeurzen. De collectie bestaat uit top- en kwaliteitsmodemerken, in uiteenlopende kleuren, vormen, stijlen en materialen. Veel monturen zijn dan ook een waar kunststukje.

Wij verkopen onder andere onderstaande premium merken

Tegenwoordig is een bril niet alleen maar een noodzakelijk iets maar ook een modeartikel. Wij streven ernaar dat onze klanten blij zijn met de bril die ze bij ons hebben gekocht. Tevreden zijn wij met o.a. de reacties “bij jullie een bril kopen is een feestje maar de bril ophalen is een nog groter feest” en “ik krijg zulke leuke en goede reacties op m’n nieuwe bril”…….

Kom langs in onze winkel en laat je verrassen.

Cartier

Monturen

De Cartier brillen worden graag gedragen door mensen die van chic en stijl houden. De handgemaakte monturen, vervaardigd in Parijs, stralen luxe en perfectie uit.

De collectie monturen is zowel voor dames als heren. Daarnaast voeren wij de collectie Cartier zonnebrillen met een hoog niveau draagcomfort.

bekijk ook eens deze  video van Cartier!

Boucheron

Nieuwe collectie Boucheron!

Deze Boucheron collectie is een eerbetoon aan de kenmerkende Quatre-collectie van het wereldberoemde juwelenhuis.

De collectie is geïnspireerd op vier patronen, de Clou de Paris – het blokjes patroon, het Grosgrains-motief – het streepjes motief, de eeuwige diamanten en de dubbele Godron – de perfecte cirkel.

Dit zeer exclusieve merk is beperkt verkrijgbaar in Nederland, maar wij kunnen u met trots dit merk presenteren!

Victoria Beckham

Eyewear

Victoria Beckham introduceert een collectie brillen en zonnebrillen voor vrouwen, geheel ontworpen in overeenstemming met de ethiek van het merk Victoria Beckham. De nieuwe collectie is met de hand vervaardigd in Italië en belichaamt de intuïtieve en geraffineerde esthetiek van Victoria Beckham. De opvallend moderne confectiekleding en accessoires en de sofisticated vrouwelijkheid van het merk dienden zoals altijd als uitgangspunt voor de nieuwe creaties.

Piero Massaro

Italiaanse kunstwerken

Van Siciliaanse afkomst naar Venetiaanse adaptatie. Piero Massaro geeft direct een fris en origineel gevoel. Elke collectie straalt de passie voor vakmanschap, creatie en handgemaakte monturen uit.

Elk montuur is ontworpen als een maatpak, persoonlijk ontworpen met een uniek gevoel. U zult niet snel iemand met dezelfde bril zien, en binnen hetzelfde model zijn er ook maar beperkte aantallen verkrijgbaar.