Goud collectie

Handgemaakte Gouden Brillen

Iris Brillen staat bekend om zijn exclusieve collectie gouden monturen. Met onze meester goud edelsmid hebben wij samen een compleet nieuwe collectie gouden monturen ontworpen. Deze met de handgemaakte, 18 karaats gouden brillen onderscheiden zich door de subtiele en contrastrijke details, waarbij kwaliteit en draagcomfort voorop staan.

De basis is het eeuwenoude ambacht, aangevuld met de nieuwste innovatieve technieken.  Door deze maakwijze kan de bril in iedere denkbare vorm en zowel in geel -, rosé –  als wit goud voor iedereen geheel persoonlijk en naar eigen ontwerp worden vervaardigd.

Deze exclusieve goud collectie is vanaf heden te koop bij Iris Brillen.

Kom langs in onze winkel of maak hier direct een afspraak

Vue d'Or

Exclusief te koop bij Iris Brillen

Vue d’Or staat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en vakmanschap. Dit vindt u terug in het ontwerp, de vervaardiging van gouden brillen, de eindcontrole en de service.

De basis is het eeuwenoude ambacht, aangevuld met de nieuwste innovatieve technieken.  Door deze maakwijze kan de bril in iedere denkbare vorm en zowel in geel -, rosé –  als wit goud voor iedereen geheel persoonlijk en naar eigen ontwerp worden vervaardigd.

De volledig met de handgemaakte, 18 karaats gouden brillen onderscheiden zich door de subtiele en contrastrijke details, waarbij kwaliteit en draagcomfort voorop staan.

Deze exclusieve goud collectie is exclusief te koop bij Iris Brillen.

Kom langs in onze winkel of maak hier direct een afspraak

Alexanian

Passie en Vakmanschap

Herkenbaar is de collectie van Alexanian aan een unieke combinatie van een klassieke en strakke stijl. Het merk stelt hoge eisen aan kwaliteit en exclusiviteit.

De gehele collectie is door Arthur Alexanian zelf ontworpen en is handgemaakt in zijn atelier in Zuid-Limburg. Zijn vakmanschap en ambitie maken zijn sieraden en brilmonturen tot een vorm van kunst. Ze vertolken een verhaal van passie en kracht.

Lotos

Sinds 1872

Het juweliershuis Lotos vervaardigd sinds de oprichting in 1872 exclusieve sieraden zoals horloges, armbanden, kettingen en brilmonturen. 

De monturenlijn Lotos Gold Collection, heeft in de loop der tijd en belangrijke positie in en buiten Europa weten te verwerven. Unieke exemplaren worden onder strenge kwaliteitscontrole in de werkplaats van het Duitse dorpje Eisingen met de hand vervaardigd en met een levenslange garantie aan haar cliëntèle gepresenteerd. De hoogopgeleide vaklieden verwerken uitsluitend hoogwaardige edelmetalen, zoals goud en platina en voor de edelstenen diamanten en smaragden enz.

Het duurt 6 tot 8 weken voordat een gouden montuur het productieproces verlaat.

Kom de prachtige monturen van Lotos in levende lijve aanschouwen in onze winkel in Baarn.

Gold & Wood

Luxueuze monturen

Gold & Wood is een exclusieve collectie brillen gemaakt uit combinaties van de zuiverste houtsoorten met goud, buffelhoorn, titanium en carbon. Ze worden met de hand vervaardigd tot luxueuze monturen die zowel retro als klassiek kunnen zijn