VORIGE EXPOSITIES

KUNST VAN HET KIJKEN

Beelden, abstracte vormen, gedenkkunst, urnen … het is haar passie om kleurrijke kunst te ontwerpen en te maken. Het liefst met verschillende soorten klei die zij na de bisquitbak bewerkt met oxides, kleurpigmenten en glazuren.
Elke vorm is uniek hoewel zij, terwijl zij veel werkt, vaak uitkom op vrouwenvormen die op bijzonder wijze “gekleed” gaan waardoor zij stuk voor stuk een eigen identiteit krijgen.

Het werk van Anneke Jansbeken was als laatste te zien in onze winkel.
Binnenkort kunt u in onze winkel weer prachtig werk van een andere kunstenaar aanschouwen.

Frida Badoux

Frida Badoux (1945) kwam in 1968 naar Amsterdam. Maakte in de jaren zeventig deel uit van de avant-garde die het Amsterdamse modebeeld bepaalde. Ontwierp kleding voor de hippe incrowd. Werkte daarna enkele jaren in Barcelona en maakte daar van haar visie op straat mode een succesformule door verschillende winkels te openen

Ans Markus

Antje Geertje Markus (1947) is een Nederlandse kunstschilder. Markus is vooral bekend om haar schilderijen van vrouwen in windsels.

Joke Vingerhoed

Joke Vingerhoed Beurskens (1948) is een Nederlandse kunstschilder. Ze wordt geïnspireerd door bloemen, landschappen, muziek of zomaar een gevoel. Haar schilderijen zijn voornamelijk abstract, kleurrijk en expressief maar refereren tevens aan de werkelijkheid door het gebruik van figuratieve elementen.

Ton Schulten

Hélène Steenhof

Hannie Diender

Tjarda van Marel

Peter van Wel *

Nobertus

Karin de Bruin

Frank le Pair

Mimi van Binsbergen

It is as if she were an archeologist, walking through a landscape searching for the dephts and layers of time.

The landscape like the memory of the past? What is the earth telling her?

The exciment, ectasy is what she want to show te viewer.

Josee Waltjer

Het werk van Josee Waltjer is opvallend kleurrijkeigentijds en eigenzinnig …