Zonnebrillen

bij Iris Brillen

Zonder een nieuwe zonnebril kun je tegenwoordig niet meer aan de zomer beginnen. En de zon kan niet snel genoeg schijnen als je de nieuwe collecties hebt gezien!

Elke lente begint natuurlijk met nieuwe zonnebrillen. De modellen voor de zomer zijn super. We doen een greep uit de vele creaties die we op de catwalks en in de eyewear collecties hebben gezien.

Wij verkopen onder andere onderstaande premium merken

De rode lijn in de collecties is elegant en stijlvol. De monturen zijn dit seizoen over het algemeen wat kleiner. Zwarte monturen blijven een klassieker, maar daarnaast zien we dit seizoen ook opvallend veel kleur, zowel voor de monturen als voor de glazen. Veel merken hebben zich laten inspireren door het verleden, onder meer door de jaren ’50 en komen met retro modellen.

Kom langs in onze winkel en laat je verrassen.

Cartier

Zonnebrillen

Cartier lanceert de nieuwste collectie zonnebrillen genaamd, Trinity Ruban de Cartier.

De Trinity ring is één van Cartier meest iconische creaties, ontworpen  in 1924 en bijna 100 jaar later nog steeds tijdloos en elegant. De 3 ringen, verbonden met elkaar,  staan symbool voor trouw, vriendschap en liefde.

De zonnebril is bi-color, goud en zilver, en net na de Trinity ring, draait de veer en veranderd van kleur.

Pomellato

Zonnebrillen

Italiaanse High Fashion

Dit Italiaanse merk is in 1967 door Pino Rabolini opgericht. De monturen zijn onmiddellijk te herkennen aan hun iconische stijl,  hun onnavolgbare mix van kleuren en hun speciale slijptechnieken.

Dit high fashion merk is voor de zelfverzekerde vrouw die houdt van creaties met een creatieve twist en een stijl waar niet aan valt te twijfelen!

De monturen zijn exclusief te koop bij Iris Brillen.

Boucheron

Nieuwe collectie Boucheron!

Deze Boucheron collectie is een eerbetoon aan de kenmerkende Quatre-collectie van het wereldberoemde juwelenhuis.

De collectie is geïnspireerd op vier patronen, de Clou de Paris – het blokjes patroon, het Grosgrains-motief – het streepjes motief, de eeuwige diamanten en de dubbele Godron – de perfecte cirkel.

Dit zeer exclusieve merk is beperkt verkrijgbaar in Nederland, maar wij kunnen u met trots dit merk presenteren!

Kom langs in onze winkel of maak hier direct een afspraak