Zonnebrillen

bij Iris Brillen

Zonder een nieuwe zonnebril kun je tegenwoordig niet meer aan de zomer beginnen. En de zon kan niet snel genoeg schijnen als je de nieuwe collecties hebt gezien!

Elke lente begint natuurlijk met nieuwe zonnebrillen. De modellen voor de zomer zijn super. We doen een greep uit de vele creaties die we op de catwalks en in de eyewear collecties hebben gezien.

Wij verkopen onder andere onderstaande premium merken

De rode lijn in de collecties is elegant en stijlvol. De monturen zijn dit seizoen over het algemeen wat kleiner. Zwarte monturen blijven een klassieker, maar daarnaast zien we dit seizoen ook opvallend veel kleur, zowel voor de monturen als voor de glazen. Veel merken hebben zich laten inspireren door het verleden, onder meer door de jaren ’50 en komen met retro modellen.

Kom langs in onze winkel en laat je verrassen.

Cartier

Zonnebrillen

 

In 1914 gebruikte Cartier voor het eerst de panter, het symbool waar het bedrijf bekend om staat: Hij maakte een horloge die de stippen van de vacht nabootste. In de jaren ’30 vervoegde horloge-ontwerpster Jeanne Toussaint het bedrijf en zij maakte het symbool groot door het op steeds meer objecten af te beelden: poederdozen, sieradendozen etc. De panter symboliseerde de vrouw als object van verlangen.

Pomellato

Zonnebrillen

Italiaanse High Fashion

Dit Italiaanse merk is in 1967 door Pino Rabolini opgericht. De monturen zijn onmiddellijk te herkennen aan hun iconische stijl,  hun onnavolgbare mix van kleuren en hun speciale slijptechnieken.

Dit high fashion merk is voor de zelfverzekerde vrouw die houdt van creaties met een creatieve twist en een stijl waar niet aan valt te twijfelen!

De monturen zijn exclusief te koop bij Iris Brillen.

Bottega Veneta

Tijdloze, elegante, authentieke monturen en zonnebrillen

Bottega Veneta biedt tijdloze, elegante, authentieke monturen en zonnebrillen voor zowel dames als heren. Het kenmerkende leer motief, de intrecciato,  van het merk zien we duidelijk in de collecties terugkomen; De brillencollectie is handgemaakt in Italië en Japan om de kwaliteit en schoonheid te garanderen.